projects we love working on

Wadsup biedt haar klanten zuurstof om te groeien, door hen te ontzorgen enerzijds en te adviseren anderzijds. De manier waarop wij de puzzel van onze klant aanvullen, verschilt van case tot case. Jij beslist waar ondersteuning nodig is, en wij zorgen voor een oplossing. Minder zorgen, meer focus, meer geluk.

playpass

De Antwerpse start-up PlayPass verovert de markt van festivals en andere evenementen met slimme polsbandjes. Daarmee krijgen bezoekers niet alleen toegang tot het terrein, maar kunnen ze ook cashloos betalen.

lees meer

finadmin

salino

Heb je een evenement te organiseren? Professioneel of persoonlijk? Maakt niet uit, bij Salino ben je bij het juiste adres. Salino is jouw digitale eventpartner!

lees meer

marcom

digital

hr

rosy blue

Rosy Blue is 1 van de grootste diamantbedrijven wereldwijd, aan het hoofd staat de Indische-Belgische familie Mehta.

lees meer

design

benedenti

Benedenti Groep is een organisatie die gelooft in de multidisciplinaire groepspraktijk. Hierbij is de patiënt steevast het centraal vertrekpunt.

lees meer

marcom

museumpas

1 pas, 154 musea, 250 expo's. Bezoek een jaar lang alle deelnemende Belgische musea wanneer je wil en zo vaak je wil, voor maar €50. Dat is de museumpas!

lees meer

digital

gabari

Gabari is een advertentiebureau gespecialiseerd in de vastgoedmarkt.

lees meer

digital

media architect

Een architect creëert, coördineert en innoveert. Kortom: een architect is de onmisbare spil om een project te doen slagen. Dit is ook zo bij Media Architect.

lees meer

finadmin

wase begrafenissen

Wase Begrafenissen is al meer dan vijftig jaar een familiebedrijf. Een professionele equipe die dag en nacht voor je klaar staat. Met delicate zorg en exceptionele finesse staan ze jou bij in moeilijke momenten.

lees meer

marcom

continental

Continental behoort wereldwijd tot de top vijf van grootste toeleveranciers van de autosector en draagt hierbij bij tot de verhoogde rijveiligheid en de bescherming van het wereldwijde klimaat.

lees meer

digital

flanders opticians

Flanders Opticians is een ledenorganisatie van zelfstandige opticiens. De organisatie biedt aan haar opticiens diensten aan met een oog voor optiek.

lees meer

design

digital

de lijn

De Lijn heeft geen introductie nodig. Als vervoersmaatschappij voorzien ze sinds mensenheugenis Vlaanderen van bus- en tramverbindingen. 

lees meer

design

digital

fibre mood

Fibre Mood combineert een naaitijdschrift mét een online community. In het tijdschrift vind je inspiratie en werkbeschrijvingen en online vind je de patronen en stijladvies terug. 

lees meer

marcom

digipolis

Digipolis geeft Antwerpen en Gent digitaal vorm. Ze werken volop aan de digitalisatie van de verschillende stadsdiensten. 

 

lees meer

digital

innovation

bestdrive

Voor het onderhoud van je wagen ben je gerust bij BestDrive: volledige service aan een goede prijs. Ze werken hiervoor samen met AutoCrew, de werkplaatsformule van Bosch.

lees meer

design

marcom

solvacheck

Solvacheck is een initiatief van Intolaw Advocaten, een advocatenbureau dat uitgegroeid is tot een gevestigde waarde in het debiteurenbeheer. 

lees meer

digital

innovation

cartière

Cartière is een rekruteringskantoor gespecialiseerd in BI – profielen. Hun sterkte is het matchen van Business Intelligence Experten die technisch perfect bij de vacature passen maar ook de juiste “cultural fit” hebben.

lees meer

design

digital

two is a crowd

Two is a crowd is een authentiek agency met de focus op zowel lifestyle als corporate PR. Ze werken samen met merken en organisaties die zich inzetten voor mens en maatschappij.

lees meer

design

digital

startups.be

Startups.be is een one-stop-shop voor Belgische tech entrepreneurs met globale ambities. Bij Startups.be hebben we diverse aspecten van hun administratie op ons genomen.

lees meer

finadmin

snowxchains

SnowXchains is een uniek online deelplatform dat huurders en verhuurders van sneeuwkettingen samenbrengt. Het initiatief is gelanceerd in vier talen en vijf landen. 

lees meer

marcom

emeritis

Emeritis is een internationale HR en HR Technologie services provider met kantoren in België en Zuid-Oost Azië. Meer dan 120 medewerkers bieden diensten in HR Systems en HR Transformatie.

lees meer

marcom

digital

hr

pixmix

Pixmix Studios is een postproductie-huis te Berchem. Ze combineren talent en technische kennis voor de creatie van film, televisie en web.

 

lees meer

digital

finadmin