wij zijn steeds
op zoek naar talent

wie

we zoeken

team leader (digital) marketing

Op zoek naar een interessante, veelzijdige, afwisselende job met impact? Lees dan zeker verder! Ben je sterk in communicatie, heb je inzicht in de nieuwste marketingstrategieën, hou je van projecten maar schrikt ook operationeel werk jou niet af ? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

finance consultant

Hou je van cijfers, vind je het leuk om orde in de chaos te brengen en wil je daarnaast ook bijdragen aan een breder verhaal? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

lead developer

Op zoek naar een interessante, veelzijdige, afwisselende job met impact? Lees dan zeker verder! Ben jij een technische krak, zit je graag met de vingers aan de knoppen van web projecten maar hou je ook van het coachen van andere developers, en ben je dus klaar om mee jouw schouders onder ons concept te zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

marcom strategist

Je hebt reeds een mooie ervaring in marketing & communicatie en wil een nieuwe stap zetten om meer strategisch te denken en te werken? We zijn op zoek naar iemand die samen met de klant een marketing en communicatie strategie kan opzetten, de online & offline assets van onze klanten kan beheren en optimaal inzetten.

spontaan solliciteren

Hoe saai zou de wereld zijn zonder spontaneïteit? Heb je een onmetelijke drive en goesting om je passie en ervaringen te delen in een zeer variërende omgeving? Aarzel niet, en geef ons een seintje!