wij zijn steeds
op zoek naar talent

wie

we zoeken

team lead marketing & communicatie

Ben je thuis in Online Marketing en heb je daarnaast ook een bredere ervaring en/of ambitie in marketing strategie, ook offline? Beschik je bovendien over de juiste people skills om ons team aan te sturen en verder uit te bouwen? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

web developer

Op zoek naar een interessante, veelzijdige, afwisselende job met impact? Lees dan zeker verder! Ben jij een technische krak, zit je graag met de vingers aan de knoppen van web projecten maar hou je ook van samenwerken binnen een multidisciplinair team, en ben je dus klaar om mee jouw schouders onder ons concept te zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

finance consultant

Hou je ervan om initiatieven te nemen, mee te denken hoe processen geoptimaliseerd kunnen worden en vind je het leuk om orde in de chaos te brengen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

performance marketeer

Hebben SEO, SEA, Google Analytics, Google Tag Manager, etc. nog maar weinig geheimen voor jou? Hou je er ook van om operationeel te zijn én om het resultaat van jouw acties te zien? Lees dan zeker verder, want dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

spontaan solliciteren

Hoe saai zou de wereld zijn zonder spontaneïteit? Heb je een onmetelijke drive en goesting om je passie en ervaringen te delen in een zeer variërende omgeving? Aarzel niet, en geef ons een seintje!