wij zijn steeds
op zoek naar talent

wie

we zoeken

financieel-administratief consulent

Ben jij sterk in administratie, speel je met cijfers, hou je ervan om orde in de chaos te brengen, maar wil je daarnaast ook mee schrijven aan een breder verhaal? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

lees meer

lead designer

Ben jij een creatief genie, werk je graag grafische concepten uit en hou je ook van het coachen van andere designers? Heb jij daarnaast heel veel zin om mee jouw schouders onder ons concept te zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken !

lees meer

lead developer

Op zoek naar een interessante, veelzijdige, afwisselende job met impact? Lees dan zeker verder! Ben jij een technische krak, zit je graag met de vingers aan de knoppen van web projecten maar hou je ook van het coachen van andere developers, en ben je dus klaar om mee jouw schouders onder ons concept te zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

lees meer

programming prodigy

Ons Technologie team groeit! We zoeken een full stack developer (web, back-end, mobile apps) om mee te werken aan interessante projecten en onze practice verder te doen groeien!

lees meer

recruitment consultant

Wij zijn op zoek naar iemand die wij kunnen inzetten in verschillende recruitment gerelateerde rollen. Heb jij affiniteit met recruitment trends zoals employer branding, talent relationship management en video interviewing? En heb jij bovendien veel zin om er in te vliegen?

lees meer

marketing & communication wizard

Je hebt een eerste ervaring in MarCom achter de rug en wil doorgroeien naar consultant? We zijn op zoek naar iemand die de online & offline assets van onze klanten kan beheren

lees meer

marketing strategist

Je weet perfect wanneer te investeren in digitale assets, wanneer offline acties het meest effect hebben en wanneer boven of onder de lijn te gaan ? Dan hebben onze klanten jou nodig !

lees meer

consultant digitale marketing

Op zoek naar een interessante, veelzijdige, afwisselende job met impact? Lees dan zeker verder! Ben je sterk in communicatie, heb je inzicht in de nieuwste marketingstrategieën, hou je van projecten maar schrikt ook operationeel werk jou niet af ? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

lees meer

spontaan solliciteren

Hoe saai zou de wereld zijn zonder spontaneïteit? Heb je een onmetelijke drive en goesting om je passie en ervaringen te delen in een zeer variërende omgeving? Aarzel niet, en geef ons een seintje!

lees meer