eigen expertise
en een netwerk van
specialisten

ontdek

ons team

zaakvoerder

Als founder en gepassioneerd in business development is Kenn de perfecte ruggengraat van wadsup. Vanaf de zijlijn volgt hij het reilen en zeilen van zijn team.

all-round digital hero

Ditte is bedreven in grafisch ontwerp, UI/UX, front-end web development ... en is officieel verkozen tot onze 'Chief Enthousiast'!

finance & admin wizard

Ine regelt de zaken graag. Als all-round financieel-administratief profiel neemt zij al uw zorgen weg !

business advisor

Robert heeft tonnen ervaring in het uittekenen van een Financiële & Commerciële strategie, opgedaan in zowel lokale als internationale omgevingen.

digital transformation manager

Jorne is onze leading man op vlak van Digitale Transformatie. Met een stevige technische achtergrond en niet te onderschatten management skills zorgt hij ervoor dat alle radartjes gesmeerd lopen en het team perfect op elkaar ingespeeld is.

graphic & interior design guru

Linde is niet de volgende pixel-perfect grafisch ontwerpster. Het gaat om meer dan logo's, huisstijl en branding, maar om ontwerpen die verhalen vertellen. Portfolio: check www.roedel.graphics .

finance & admin wizard

Els is graag in de weer met cijfers. Tonnen ervaring in Business Controlling, Financiële Analyse & Reporting, HR Administratie, etc.

web & technology magician

Helder ademt code. Full-stack developer. Wat hij doet in zijn vrije tijd? Nog wat verder developen.

digital marketeer / operations officer

Eunice laat u online stralen. Pragmatisch, data-gebaseerd en performance-gedreven digitale marketing die het verschil maakt.

admin champion

Lorie is één grote brok administratief enthousiasme. Zij brengt niet alleen de zon maar ook zuurstof op kantoor!

graphic guardian

Jens is een grafisch talent van de bovenste plank. Met zijn alziend oog voor detail ontwerpt hij logo's, banners, folders en websites. Met zijn motion design skills zet hij je merk in beweging voor nét dat ietsje meer.

programming prodigy

Mario is een full-stack developer die gewapend met zijn brede coding skills de app- en webwereld onveilig maakt. Met zijn can-do karakter en gezonde portie humor gaat hij geen challenge uit de weg.

marketing maestro

Carmen doet je merk stralen op het web! Zo neemt ze al je sociale mediakanalen voor haar rekening. Ook voor kraakheldere communicatie en het management van je digitale campagnes kan je bij haar terecht.

business butler

Daphne is the butler to your business! Prioriteit voor haar is jouw onderneming en jou zo goed mogelijk bijstaan in onze ever-changing maatschappij.

recruiter & happiness coach

Bij Cindy kan je terecht voor al je employment needs, zij zoekt én vindt het juiste profiel voor de juiste job. Binnen wadsup zorgt ze voor haar collega’s. Zo kijkt ze erop toe dat ál dat talent op de juiste plek zit en iedereen alle kansen krijgt om te groeien.

design director

Natasja is een web- & grafisch designer met een passie voor creatieve branding en kalligrafie. Ze kickt op het creëren van pixelperfecte ontwerpen met een extra focus op typografie. De instagramverslaving en OCD-trekjes krijg je er gratis bij, you’re welcome!

fin-admin Hero

Jeroen is een administratief profiel om u tegen te zeggen. Hij schept orde in je administratie en ziet er persoonlijk op na dat je facturatie op rolletjes loopt! Kortom, Jeroen zet alle cijfers op een rij en alle punten op de i!

full stack warlock

Arne is gefascineerd door ‘everything Javascript’. Zijn vrije tijd spendeert hij met up to date te blijven met nieuwe best-practices en frameworks. Arne is een ware teamplayer en altijd klaar voor een nieuwe uitdaging, challenge accepted!

finance consultant

Viktorien kent de liedjes van Macklemore volledig vanbuiten maar ook over boekhoudkundige termen en administratieve oplossingen geraakt ze niet uitgezongen. Haar passie voor reizen wisselt ze af met finadmin ondersteuning én een bruisend enthousiasme, all in one!

gedreven

door

technologie

Gedigitaliseerde organisaties presteren beter dan hun sectorgenoten die niet op de trein van de digitalisering zijn gesprongen. Daarom wenden wij best-in-market technologie aan om de werking van onze klanten te optimaliseren.

partnerships

Wij maken maximaal gebruik van de nieuwe economie en beschikken over een netwerk van niche specialisten dat toelaat om top kwaliteit te combineren met haalbare tarieven dankzij lage organisationele kosten.

onze

aanpak

introductie

Laten we vrijblijvend kennis maken en afstemmen over de manier waarop we kunnen ondersteunen.

1

analyse & intake

We denken na over de ideale constellatie waarmee we u kunnen ondersteunen. Interim management, project aan een vaste prijs, ondersteuning vanop afstand, overnemen van bepaalde taken, ... Dit kan een combinatie zijn uiteraard. Bedoeling is dat u zich kan focussen op uw core activiteiten.

2

business butlership

We voorzien ondersteuning & advies in tal van domeinen, via één aanspreekpunt die uw bedrijfsassistent zal worden. Een ware extensie van uw organisatie die verder coördineert met het wadsup team en haar partners.

3