eigen expertise
en een netwerk van
specialisten

ontdek

ons team

zaakvoerder - business butler

Kenn is gepassioneerd door business development. Uw gesprekspartner voor sales, marketing, recruitment, ... Of eender welke topic die u wenst te bespreken.

all-round digital hero

Ditte is bedreven in grafisch ontwerp, UI/UX, front-end web development ... en is officieel verkozen tot onze 'Chief Enthousiast' !

finance & admin wizard

Ine regelt de zaken graag. Als all-round financieel-administratief profiel neemt zij al uw zorgen weg !

business advisor

Robert heeft tonnen ervaring in het uittekenen van een Financiële & Commerciële strategie, opgedaan in zowel lokale als internationale omgevingen.

lead technology & innovation

‘Uniek profiel’ is een understatement. Bert heeft een stevige technische achtergrond als Burgerlijk Ingenieur en ervaring in marketing, strategie, innovatie, IoT en project management.

graphic & interior design guru

Linde is niet de volgende pixel-perfect grafisch ontwerpster. Het gaat om meer dan logo's, huisstijl en branding, maar om ontwerpen die verhalen vertellen. Portfolio: check roedel.graphics .

finance & admin guru

Els is graag in de weer met cijfers. Tonnen ervaring in Business Controlling, Financiële Analyse & Reporting, HR Administratie, etc.

web & technology magician

Helder ademt code. Full-stack developer. Wat hij doet in zijn vrije tijd ? Nog wat verder developen.

business butler

Anouchka, een stukje charme, ter uwer dienst! Een stevige commerciële achtergrond en skills in sales, online marketing en communicatie. Klaar om al uw professionele uitdagingen te bespreken.

gedreven

door

technologie

Gedigitaliseerde organisaties presteren beter dan hun sectorgenoten die niet op de trein van de digitalisering zijn gesprongen. Daarom wenden wij best-in-market technologie aan om de werking van onze klanten te optimaliseren.

partnerships

Wij maken maximaal gebruik van de nieuwe economie en beschikken over een netwerk van niche specialisten dat toelaat om top kwaliteit te combineren met haalbare tarieven dankzij lage organisationele kosten.

onze manier

van aanpak

introductie

Laten we vrijblijvend kennis maken en afstemmen over de manier waarop we kunnen ondersteunen.

1

analyse & intake

We denken na over de ideale constellatie waarmee we u kunnen ondersteunen. Interim management, project aan een vaste prijs, ondersteuning vanop afstand, overnemen van bepaalde taken, ... Dit kan een combinatie zijn uiteraard. Bedoeling is dat u zich kan focussen op uw core activiteiten.

2

business butlership

we voorzien ondersteuning & advies in tal van domeinen, via één aanspreekpunt die uw bedrijfsassistent zal worden. Een ware extensie van uw organisatie die verder coördineert met het wadsup team en haar partners.

3